Children Space by Lycent Lai

Lycent Lai Portrays The Annual Ring Children Space

Lycent Lai, the maker of the displayed design Children Space by Lycent Lai explains, This case is designed for the underground floor of a villa project, where owners want to create an independent learning space for their children. In order to make full use of the space more than 5-meter-hight without making the whole environment become oppressive and cramped, the designer did not cover the mezzanine too much, but created a circular double layer space around the stairs..

Children Space by Lycent Lai Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=67613

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to About Design Magazine homepage.

Design Contest

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c05/h02/mnt/160172/domains/aboutdesignmagazine.com/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c05/h02/mnt/160172/domains/aboutdesignmagazine.com/html/function-spinner.php on line 55